Locaties

 

Bedrijfsuitjes op elke gewenste locatie

Magna Entertainment heeft geen vaste afspraken met locaties, waardoor we onze spellen op iedere locatie in Nederland (en zelfs in het buitenland) kunnen organiseren. Op deze website vindt u voorbeelden van locaties die bij ons bekend zijn in de populaire steden. Als u zelf een goede locatie weet of wilt u ons advies, dan is dat uiteraard ook mogelijk! Uitjes kunnen plaatsvinden in alle dorpen/steden, in een restaurant, cafe, zalencentrum, maar ook thuis, bij u op kantoor, de werkplaats of zelfs in de buitenlucht! De enige eis die wij stellen is dat er een aparte ruimte beschikbaar is, zodat we eventuele andere gasten niet storen en zij ons niet kunnen storen. Kortom, heeft u een leuk idee voor een locatie of wilt u met ons brainstormen over een unieke locatie voor jullie uitje?! Bel of mail ons gerust en wij gaan op zoek naar de perfect locatie voor jullie dag!

Populaire locaties:
 

Amersfoort

Amersfoort is een fantastische stad, met een enorme hoeveelheid prachtige gebouwen. Een van de meest indrukwekkende gebouwen is misschien nog wel de Koppelpoort. De perfecte stad voor uw bedrijfstuitje, personeelsfeest of een leuk evenement!

 

Amsterdam

Meta-tekst: Amsterdam is een geweldige locatie voor de ideale bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of anderen leuke uitjes! Dit uitje word aangevuld met een bezoek aan diverse bezienswaardigheden in deze stad het is ook erg leuk deze stad te verkennen met een stadsspel, De perfecte plaats voor een speciale dag!

 

Arnhem

Arnhem een stad in het centrum van de Veluwe. Deze stad kent veel bezienswaardigheden die absoluut een bezoek waard zijn voor een leuke combinatie van spel en ontspanning voor het perfecte feest, bedrijfsuitje of evenement.

 

Breda

Breda de stad in het altijd gezellige Brabant. De binnenstad heeft dan ook al diverse prijzen gewonnen. Omdat het centrum zo enorm veelzijdig maar alles toch vrij dicht bij elkaar ligt hebben wij al veel leuke uitjes mogen organiseren.

 

Den Haag

Den Haag behoort tot een van de bekendste steden van Nederland. De Hofstad is natuurlijk bekend door het binnenhof, maar ook door het Scheveningse strand. Een ideale locatie om jullie uitje te laten plaatsvinden.

 

Den Bosch

Den Bosch is een bourgondische stad in het gezellige Brabant dit maakt het een fantastische stad om jullie uitje te laten plaatsvinden.

 

Eigen Locatie

Al onze uitjes en spellen kunnen op uw eigen gekozen locatie plaatsvinden. We organiseren uitjes in alle dorpen en steden, bij u op kantoor, in de buitenlucht of een geschikt restaurant, café of andere leuke ruimte!

 

Eindhoven

Eindhoven staat bekend als de lichtstad en met veel groen en moderne gebouwen, maakt deze stad tot een toffe locatie voor jullie bedrijfsuitje. Ontdek de stad, musea, bezienswaardigheden en sluit af met één van onze uitjes, feesten of evenementen…. Succes gegarandeerd!

 

Helmond

Helmond ligt nog net in Brabant en heeft een gemoedelijke, gezellige sfeer. Voor velen een bekende plaatsnaam, maar een onbekende stad. Leuk om jullie uitje juist hier eens plaats te laten vinden!

 

Nijmegen

Er werd door Frank Boeijen al eens gezongen over het mooie Nijmegen en het Kronenburger Park, maar Nijmegen heeft meer te bieden! Vanuit het Valkhofpark heb je een schitterend uitzicht over de Waal en de brug naar Lent. Een mooie locatie om een uitje te laten plaatsvinden!

 

Rotterdam

De wereldhavenstad Rotterdam heeft internationale allure. Iedereen kent wel de Erasmusbrug of de skyline van Rotterdam. Hoe fantastisch is het om juist op deze locatie jullie uitje te laten plaatsvinden?!

 

Scheveningen

De bekendste boulevard van ons land is natuurlijk die van Scheveningen met als unieke punten de Pier en het Kurhaus. Iedereen heeft iets met het strand, dus de perfecte plek om zowel in de winter met storm als in de zomer met een zonnetje jullie bedrijfsuitje of ander soort uitje hier plaats te laten vinden!

 

Tilburg

Tilburg is een stad met veel evenementen, zoals de Tilburge Kermis, feesten in 013, sportieve evenementen etc. Absoluut een bezoekje waard en voor ieder wat wils, van een pianobar tot foute kroeg tot de schouwburg. Onze uitjes kunnen ideaal gecombineerd worden met 1 van de vele mogelijkheden die Tilburg biedt.

 

Utrecht

Het drukste treinstation van Nederland vindt u in Utrecht en dat is niet voor niks! Het is namelijk de meest centrale plaats van ons land en Utrecht is één van de meest historische steden van ons land. Een unieke locatie om jullie personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander soort uitje te laten plaatsvinden!

 

Zwolle

De grote Melkmarkt, de Peperbus en de bekende Waanders in de Broeren (boekhandel in een prachtige oude kerk)… Zwolle klinkt voor veel Nederlanders ver weg, maar is een mooie plek om jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander uitje eens te laten plaatsvinden!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie