Amersfoort

 

Bedrijfsuitje in Amersfoort 

Amersfoort is een fantastische stad, met een enorme hoeveelheid prachtige gebouwen. Een van de meest indrukwekkende gebouwen is misschien nog wel de Koppelpoort. Dit geweldige bouwwerk zit niet voor niets in het uitje ‘wie is de saboteur’  gebaseerd op het televisieprogramma “Wie is de Mol” . Naast dit leuke uitje zijn er ook nog veel meer anderen uitjes erg goed te spelen in het geweldige Amersfoort. Met diverse locaties rond en in het centrum van Amersfoort is er voor iedereen wel een leuk uitje te vinden die aansluit bij het budget waar we een leuk spel kunnen organiseren voor jullie Personeelsfeest, bedrijfsuitje, of voor een leuke teambuilding activiteit zo zijn er uiteraard nog veel meer redenen te bedenken voor een leuk uitje of feestje. Door een leuke combinatie te maken van een bezoek aan Museum Flehite, de muurhuizen, een leuke rondvaart, of een simpele wandeling door deze middeleeuwse stad met de vele monumentale panden en natuurlijk een borreltje als vervolg op het Lieve Vrouwe Plein met uitzicht op de toren, Een fantastische plek om een uitje te organiseren !

Speel in Amersfoort een van onze leuke uitjes:


 

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 

De Hollandse-Quiz Gebaseerd op de Hollandse quiz die je ook wel kent van de Nederlandse televisie. De quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dit dan in onze eigen versie, Hierbij zullen meerdere teams tegen elkaar gaan strijden en de kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer andere onderwerpen worden getest.

 

Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het televisieprogramma, maar dan net iets minder grof en veel persoonlijker. Tevens verschillende soorten rondes en te spelen door alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 

Dit spannende spel, is gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan nu in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en leuke uitdagende manier!

 

Het fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan wel in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te lopen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten moeten jullie als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 

De PubQuiz kent u misschien wel uit de kroeg, maar is ook als leuk uitje te boeken. Met vragen over diverse dingen, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én dan ook de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een heel leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 

De verschillen tussen de mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al heel veel leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en leuke verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet uit 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie