Eindhoven

 

Bedrijfsuitjes in Eindhoven

Eindhoven staat bekend als de lichtstad en met veel groen en moderne gebouwen, maakt deze stad tot een toffe locatie voor jullie bedrijfsuitje. Ontdek de stad, musea, bezienswaardigheden en sluit af met één van onze uitjes, feesten of evenementen…. Succes gegarandeerd!

Met enige regelmaat organiseren we uitjes in Eindhoven. Eindhoven is de 5e grootste stad van Nederland qua inwonersaantal. Daarnaast is Eindhoven de groenste stad van deze 5 grote steden. Ongeveer 30% van alle openbare ruimte in deze stad is ‘groen’, wat het een aantrekkelijke stad maakt voor de wat actievere bedrijfsuitjes, zoals het ‘Wie is de Saboteur’-stadsspel (gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’). Op 1 van de vele locaties in Eindhoven is het natuurlijk ook mogelijk om leuke andere uitjes te organiseren die we aanbieden op deze site.

Eindhoven kent veel nieuwbouw, maar heeft ook ruim 140 rijksmonumenten, waarbij sommige gebouwen stammen uit 1800. Hoogtepunten qua oude gebouwen in de stad zijn bijvoorbeeld de 2 bekende kerken: Catharinakerk en de Heilig Hart of Paterskerk. Toch blijft Eindhoven een moderne stad, met veel bijzondere gebouwen zoals het Evoluon en de Admirant (woontoren van 105 meter hoog).

De bijnaam van deze stad is natuurlijk de lichtstad, dit vanwege Philips die duidelijk zijn stempel op de omgeving heeft gedrukt en ervoor heeft gezorgd dat veel technische bedrijven zich in de regio hebben gevestigd. Gelukkig is er ook veel rust te vinden in Eindhoven. Zo is er bijvoorbeeld het grote Stadswandelpark met veel groen, maar vind je in dit park ook meer dan 30 kunstuitingen in allerlei soorten en maten. Sowieso is Eindhoven een kunstzinnige stad en vind je op de gekste plekken bijzondere kunstwerken.

De stad is ooit opgezet rond de Dommel (en 4 andere kleine riviertjes), maar tegenwoordig wordt de stad gelinkt aan Philips en natuurlijk het jaarlijkse Glow en de Dutch Designweek. Een stad met veel geschiedenis, bezienswaardigheden en mooie plekken om te bezoeken tijdens jullie uitje. De stad is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto en de combinatie van een museum (Van Abbemuseum en het Historische Openluchtmuseum als meest bekende musea) of een stadswandeling met als afsluiter een leuke uitje door ons georganiseerd, maakt Eindhoven en omliggende dorpen (Veldhoven, Best, Nuenen, Geldrop-Mierlo en andere kleinere plaatsjes) perfect voor jullie bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag of andere reden voor uitje!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie