Scheveningen

 

Teamuitje of bedrijfsfeest in Scheveningen

De bekendste badplaats van ons land is natuurlijk Scheveningen. Scheveningen hoort officieel bij Den Haag en het strand wordt dan ook wel eens ‘The Hague Beach’ genoemd.

Als mensen aan Scheveningen denken, dan denk je natuurlijk aan de Pier en aan het Kurhaus, de meest unieke gebouwen van de bekende boulevard.

Een uitje organiseren in deze badplaats is altijd een groot succes, of het nou stormt of prachtig zomers weer is, even naar het strand is altijd fijn! U kunt eens op een andere manier deze plaats ontdekken door het Wie is de Saboteur Stadsspel te spelen, maar u kunt ook een leuk feest in een aparte ruimte door ons laten organiseren en genieten van het uitzicht op zee, de haven of de stad. Vooraf of achteraf nog een mooie strandwandeling maken, misschien wel even Den Haag verkennen en natuurlijk sowieso het bijbehorende ontspannende borreltje tijdens één van onze uitjes. Misschien is zelfs een bezoek aan het Holland Casino of een musical/voorstelling in het Circustheater wel een leuke optie?! Alles is mogelijk, dus bel of mail ons met uw wensen en budget en we zullen ervoor zorgen dat we een uniek bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag, vrijgezellenfeest, teamuitje of andere teambuildingsactiviteit voor jullie organiseren!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie