Tilburg

 

Een afdelingsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg

Tilburg is een stad met veel pleinen en terrassen. Een gezellig stad in het hart van Brabant. De gezelligheid vind je vooral ’s zomers terug op de Korte Heuvel, het Piusplein, Pieter Vreedeplein, Heuvelplein en vele andere leuke plekken in deze altijd levendige plaats!


Met de vele restaurants en cafés is dit een prettige plek om jullie uitje te houden! Voor of na het uitje is een wandelingetje door de stad (met uiteraard hier en daar een borreltje op het terras) een hele leuke combinatie! Er zijn een aantal bezienswaardigheden, zoals de Heikese Kerk op de Oude Markt met een toren die stamt uit de 15e eeuw of de Heuvelse Kerk en het Paleis-Raadhuis, allen bijzondere gebouwen. De skyline van Tilburg is erg herkenbaar door Westpoint, een gigantische woontoren net buiten het centrum.

Wellicht kent u Tilburg van de Tilburgse Kermis met de bekende Roze Maandag of gaat u wel eens naar het Tilburgse Carnaval, de 24-uurse Meimarkt, heeft u eens een concert of feest bijgewoond in Poppodium 013…. In Tilburg zijn vaak evenementen en ze zijn dus gewend aan grotere groepen. Met de Universiteit van Tilburg als grote onderwijsinstelling is Tilburg een vrij jonge stad qua bezoekers, maar is er voor iedere leeftijd wel wat te doen. Of u nu houdt van een mooie voorstelling in de Stadsschouwburg of juist een foute kroeg in wilt of live muziek in de pianobar wilt luisteren… Alles is mogelijk.

Dit in combinatie met een bedrijfsuitje, familiedag, personeelsfeest of ander soort uitje in deze stad maakt het een dag om niet te vergeten en waar iedereen het naar hun zin zal hebben!


Loading...

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie