Over ons

 

Magna Entertainment

Behalve ruim 10 jaar professionele ervaring in de evenementenbranche, heeft de oprichter van Magna Entertainment, Dion Jespers,  onder anderen een marketing- en horeca-achtergrond op HBO-niveau, waardoor er dan ook niet alleen kennis in huis is over het organiseren van evenementen, maar we dus ook heel goed snappen waarom een evenement voor u belangrijk is. Een evenement is zeker altijd leuk, maar heeft meestal ook een doel, bijvoorbeeld: teambuilding, klantenbinding, promotie, kennismaking etc.

Bijzondere uitjes en evenementen

Naast de diverse uitjes die als compleet concept worden aangeboden op deze website, heeft Magna Entertainment ruime ervaring in het organiseren van leuke en bijzondere evenementen. Het creatief omgaan met de verschillende wensen van de klant is dan ook de grootste uitdaging in de evenementenbranche en is ook direct wat ons vak zo mooi maakt. Een leuke avond organiseren die past bij u en bij uw gasten. Een evenement waar men over een paar jaar nog steeds met plezier aan terug denkt.

Pas als dat is gelukt, is ons doel bereikt!

Werkwijze

Voordat we een offerte opstellen, vragen wij altijd uitgebreid naar uw eisen, wensen en het doel van uw evenement. Aan de hand daarvan kunnen we namelijk bepalen welke ingrediënten er nodig zijn om uw evenement een extra “touch” te geven.

Naast de standaard-uitjes die u kunt boeken, maken we ook concepten op maat door vanaf het eerste contact met de klant te luisteren naar de verschillende wensen en de behoeften die terug moeten komen in een uw  of evenement.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie