Thema's

 

​Uitjes, evenementen en feesten op maat

Er zijn veel verschillende redenen te verzinnen om een uitje te organiseren. Vaak worden er standaard borrels of diners georganiseerd, maar veel groepen willen tegenwoordig net even wat anders organiseren. Een uitje, waar een leuke thema aan gekoppeld is, gepresenteerd door iemand die niet bij het bedrijf betrokken is en een avond niet aan werk hoeven denken, maar wel bezig zijn met teambuilding en tóch een leuke dag/avond hebben!

Wij denken graag met u mee, dus stuurt u ons gerust uw eisen en wensen, dan maken wij voor u een offerte op maat. Dit kan ook als uw favoriete thema niet tussen ons ‘standaard’ aanbod te vinden is!


 

Afdelingsuitje

Grotere bedrijven splitsen vaak de uitjes op in afdelingsuitjes. Dit zijn tenslotte de mensen die elkaar beter moeten leren kennen en veel met elkaar samenwerken.

 

Bedrijfsuitje

Voor leuke bedrijfsuitjes bent u bij Magna Entertainment aan het juiste adres. Wij organiseren en personaliseren uw uitje zo, dat u werkt aan teambuilding zonder dat u dit echt merkt!

 

Bedrijfsfeest

Een geslaagd bedrijfsfeest is een feest waar medewerkers elkaar beter leren kennen, ongemerkt werken aan teambuilding en na het uitje de werksfeer op kantoor omhoog gaat!

 

Bedrijfsuitstapje

Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitstapje, bent u bij Magna Entertainment aan het juiste adres. Alle uitjes kunnen worden gepersonaliseerd, dat u aan teambuilding werkt zonder dat u dit echt merkt en u niet om hoeft te kijken naar de organisatie!

 

Groepsuitje

Magna Entertainment organiseert allerlei evenementen en uitjes. Een groepsuitje is iets bijzonders, omdat het uitje natuurlijk helemaal moet aansluiten bij u en de groep. Daarom kunnen wij al onze spellen personaliseren!

 

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is natuurlijk de vergrotende trap van een personeelsuitje. Magna Entertainment organiseert dagen, avonden en zelfs weekenden, helemaal op maat gemaakt!

 

Personeelsuitje

Een goed personeelsuitje is een activiteit die past bij het bedrijf en de medewerkers. Daarom kunnen al onze uitjes worden gepersonaliseerd.

 

Teambuilding

Magna entertaiment organisseerd u teambuildingsactiviteit volledig op maat de populaire activiteiten staan op deze website, maar ook als u anderen wensen heeft (zoals: sprekers, artiesten, buiteland, etc), kunt u ook bij ons terecht


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie