Bedrijfsuitje

 

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren?


Een leuk uitje organiseren voor het bedrijf is soms nogal een lastige opgave. Of u het uitje nou op kantoor, in de stad of op locatie wilt organiseren, er komt altijd meer bij kijken dan u zou willen. Magna Entertainment is erin gespecialiseerd uitjes voor bedrijven te organiseren. Op deze website vindt u de standaard thema’s voor bedrijfsuitjes, maar ook wanneer u net iets anders wilt, kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw wensen/eisen en budget aan ons doorgeeft, kunnen we een offerte op maat voor u samenstellen en zo uw ideale bedrijfsuitje organiseren, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken.

Voor ieder doel en iedere doelgroep hebben we een bedrijfsuitje!

Of u nou met een kleine of grote groep bent, medewerkers van jong tot oud, voor iedere groep is er wel een uitje te vinden. U kunt bijvoorbeeld bij ons een actief stadsspel boeken in de vorm van ‘Wie is de Saboteur?!’ (gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol’), maar ook ‘Gek op Holland’ wat altijd garant staat voor een feestje en alles daartussen.

Alle spellen kunnen worden gepersonaliseerd!

Wij maken al onze spellen zelf en de spellen kunnen dan ook allemaal worden gepersonaliseerd. Alle bedrijfsuitjes zijn natuurlijk bedoeld voor teambuilding (zonder dat mensen dit echt merken). Heeft u medewerkers die u in het zonnetje wilt zetten, wilt u vragen over het bedrijf, een onderdeel over de training die u net heeft gehad? Alles is mogelijk! De uitdaging voor ons is om voor jullie het perfecte bedrijfsuitje te organiseren, want standaard is voor ons geen uitdaging meer!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie