Bedrijfsuitstapje

 

​Wilt u een bedrijfsuitstapje organiseren?

Voor de organisatie van een leuk uitje bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de organisatie van bedrijfsuitstapjes komt vaak meer kijken dan u van tevoren bedenkt, maar bij ons kunt u alles uit handen geven en hoeft u alleen maar uw wensen aan ons door te geven en dan krijgt u een offerte op maat!

Op onze site vindt u de standaard thema’s voor bedrijfsuitstapjes, maar ook wanneer u net wat anders wilt, kunt u zeker bij ons terecht. Binnen uw wensen/eisen kunnen we voor u een ideaal bedrijfsuitstapje samenstellen om zo het perfecte uitstapje met het personeel te organiseren voor u. Dit mag in een stad of dorp, op locatie, bij u op kantoor of zelfs in het buitenland. Niks is onmogelijk!

Voor ieder doel en iedere doelgroep hebben we een bedrijfsuitstapje!

Bent u met een kleine of een grote groep, medewerkers van jong tot oud, voor iedere groep is er wel een goed uitje te bedenken. U kunt bijvoorbeeld een actief stadsspel boeken in de vorm van ‘Wie is de Saboteur?!’ (gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’), maar ook ‘Gek op Holland’ wat altijd zorgt voor een feestje en allerlei andere soorten uitjes. Een uitje of bedrijfsuitstapje is voor ons pas geslaagd als iedereen het naar zijn of haar zin heeft gehad!

Al onze spellen kunnen worden gepersonaliseerd!

Alle spellen die we aanbieden, hebben we zelf gemaakt en worden continu aangepast en verbeterd. Daarnaast hebben we de spellen zo samengesteld, dat alle spellen kunnen worden gepersonaliseerd. Alle bedrijfsuitstapjes zijn natuurlijk goed voor de teambuilding (zonder dat mensen dit echt merken). Wilt  u medewerkers in het zonnetje zetten, vragen over het bedrijf toevoegen, een onderdeel van een training koppelen aan jullie bedrijfsuitstapje? Werkelijk alles is mogelijk! Het is voor ons altijd de uitdaging om het perfecte bedrijfsuitstapje te organiseren, waar iedereen met veel plezier aan terug kan denken en waar u nog lang plezier van heeft, zowel prive als op de werkvloer!

Speel een van onze spellen tijdens uw Bedrijfsuitstapje:


 

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 

De Hollandse-Quiz Gebaseerd op de Hollandse quiz die je ook wel kent van de Nederlandse televisie. De quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dit dan in onze eigen versie, Hierbij zullen meerdere teams tegen elkaar gaan strijden en de kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer andere onderwerpen worden getest.

 

Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het televisieprogramma, maar dan net iets minder grof en veel persoonlijker. Tevens verschillende soorten rondes en te spelen door alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 

Dit spannende spel, is gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan nu in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en leuke uitdagende manier!

 

Het fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan wel in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te lopen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten moeten jullie als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 

De PubQuiz kent u misschien wel uit de kroeg, maar is ook als leuk uitje te boeken. Met vragen over diverse dingen, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én dan ook de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een heel leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 

De verschillen tussen de mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al heel veel leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en leuke verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet uit 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie