Personeelsfeest

 

​De organisatie van een personeelsfeest

Een personeelsfeest is vaak de vergrotende trap van een personeelsuitje. Magna Entertainment organiseert hele dagen, avonden of zelfs weekenden, die we helemaal op maat voor u maken. U kunt kiezen voor één van de standaard thema’s op onze site, zoals ‘Hou van Holland’, Wie is de Saboteur (gebaseerd op het tv-programma ‘Wie is de Mol’) of natuurlijk bellen of mailen met uw specifieke wensen waar wij met u meedenken en een offerte op maat uitbrengen.

Waarom een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest is de ideale manier om personeel te motiveren en hen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Bedrijven die regelmatig een uitje of feest organiseren, zijn vaak bedrijven waarbij de werksfeer zeer prettig is, de medewerkers meer werk in minder tijd verzetten, het ziekteverzuim lager is en de resultaten van het bedrijf omhoog gaan.

Een personeelsfeest helemaal op maat gemaakt!

De standaard thema’s vindt u op onze website, maar al deze uitjes kunnen worden gepersonaliseerd. Wilt u liever een groot feest met catering, podium, artiesten of zelfs een volledig verzorgd weekend in het buitenland? Alles is mogelijk! Bel of mail ons met uw eisen/wensen en wij organiseren voor u, binnen uw budget, een prachtig personeelsfeest waar u en de medewerkers nog lang met plezier aan terug zullen denken!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie