Uitjes

 

GoedkoopPersoneelsuitje.nl is onderdeel van Magna Entertainment en we hebben al ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en vele andere soorten feesten.

Op deze website vindt u de ‘standaard’ thema-uitjes, die allemaal naar uw wens kunnen worden aangepast en/of  gepersonaliseerd.

Met hoeveel personen kan je deelnemen aan een uitje?

Een uitje wordt speciaal voor jullie groep georganiseerd en u kunt uitjes boeken van 6 tot 500 personen. Als u met een grotere groep wilt deelnemen, dan kan dit ook, maar verwijzen we u graag naar de hoofdwebsite van de onderneming, www.magna-entertainment.nl, waar u meer informatie kunt vinden over grotere evenementen.

Populaire uitjes

De meest populaire uitjes vindt u op deze website, maar we organiseren meer dan alleen deze uitjes. Zo hebben we het concept ‘Wie is de Saboteur?!’ gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol’. Dit concept kan helemaal aangepast worden en hebben we ooit eens gebruikt om een kledingpresentatie (de nieuwe collectie) te tonen om zo doende personeel op een andere manier bekend te laten worden met de collectie, in spelvorm van ‘Wie is de Saboteur?!’, waarbij we ook nog eens werken aan teambuilding!


 

GPS Spellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 

Gek op Holland

De Hollandse-Quiz Gebaseerd op de Hollandse quiz die je ook wel kent van de Nederlandse televisie. De quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dit dan in onze eigen versie, Hierbij zullen meerdere teams tegen elkaar gaan strijden en de kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer andere onderwerpen worden getest.

 

Ranking the Stars

Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het televisieprogramma, maar dan net iets minder grof en veel persoonlijker. Tevens verschillende soorten rondes en te spelen door alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 

Wie is de Saboteur Stadsspel

Dit spannende spel, is gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan nu in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en leuke uitdagende manier!

 

Wie is de Saboteur Tafelspel

Het fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan wel in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te lopen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten moeten jullie als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 

Pubquiz

De PubQuiz kent u misschien wel uit de kroeg, maar is ook als leuk uitje te boeken. Met vragen over diverse dingen, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én dan ook de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een heel leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 

Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen de mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al heel veel leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en leuke verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet uit 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie