Gek op Holland

 

Gek op Holland

Deze ‘gek op Holland’-quiz’ is gebaseerd op de oer-Hollandse quiz die iedereen wel kent van de televisie. De ervaren presentator zal jullie verschillende Hollandse vragen voor leggen, maar ook gaan jullie BN’ers raden, de muziekronde spelen, woorden spellen en allerlei andere rondes passeren de revue.

 

Wij zullen uiteraard afsluiten met het bekende draaien aan het rad tijdens de finaleronde. Zelfs voor iedereen die niet van Holland houdt, staat dit spel garant voor een gezellige dag of avond waarin veel zal worden gelachen, gezongen en wie weet zult u hier nog wel iets van op kunnen steken! Deze versie van ‘Ik hou van Holland’ is zeker geschikt voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of voor iedere anderen reden om een leuk feest te vieren.

Wat kunt u van ons verwachten:

De ontvangst zal worden gedaan door een professionele quizmaster die het uitje volledig zal verzorgen en begeleiden. Dit spel is gebaseerd op het bekende tv-programma. Hieruit hebben we de leukste rondes van geselecteerd om voor u een zo gezellig mogelijke avond te bezorgen. We zullen zorgen voor voldoende vragen zodat de presentator in  kan spelen op uw wensen. Houdt u van de ‘Gouwe ouwe; of bent u meer van de hippe top 40 muziek, of zit u in de groep die meer weet van Gers Pardoel dan van Joop den Uyl?! Wij kunnen voor dit uitje de vragen en de rondes aanpassen aan jullie smaak, eisen en wensen!

Aantal personen

Ons spel is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Dit spel wordt in teams gespeeld van ongeveer 10 personen en deze zullen strijden tegen elkaar voor de winst.           Want net als bij ‘Ik hou van Holland’ die bekend is van televisie is er bij dit uitje ook een kleine prijs te winnen voor het beste team. Wanneer de groep groter is dan 100 personen dan zijn er diverse opties mogelijk die we beter telefonisch met u kunnen bespreken. Zo kan er bijvoorbeeld besproken worden welke rondes leuk zijn om met een grote groep te spelen, of er decorstukken geplaats moeten worden, een DJ gewenst is etc. Dit spel kan zowel als basis-spel gespeeld worden, maar dit kan ook als groot evenement worden neergezet.

Persoonlijk

Het spel ‘Gek op Holland’ is een spel met vragen over Nederland, Nederlandse sporters en typisch Hollandse muziek. Dit is hoeft natuurlijk niet. Om het spel te personaliseren, kunnen wij natuurlijk ook vragen en muziek toevoegen die te maken hebben met uw bedrijf/uitje of aanwezigen. Ook kunnen er mensen speciaal in het zonnetje worden gezet. Kortom alles is bespreekbaar!

Rondes

Dit spel zal continu worden aangepast en ook tijdens het uitje zal de presentator inschatten welke rondes het beste bij uw groep passen. De garantie dat alle onderstaande rondes zullen worden gespeeld is er dus niet. Maar wanneer een ronde jullie specifiek aanspreekt, kan dit uiteraard gewoon worden aangegeven.

Vragenronde: 

De algemene vragen over diverse Nederlandse onderwerpen. Weet uw team het antwoord? Druk dan direct op de bel en sleep de eerste punten binnen voor jullie team!

BN’ers raden:

Het is de bedoeling dat binnen de gestelde tijd 1 teamlid zoveel mogelijk bekende personen zal omschrijven. Aan jullie de uitdaging om te raden wie hij of zij bedoelt!

Muziekronde: 

Diverse soorten muziek van Nederlandse bodem zullen de revue passeren. Wie weet de titel en de artiest? De muziek zal ook worden aangepast op de aanwezigen. Als de doelgroep aanzienlijk ouder is zal Wim Sonnenveld Waarschijnlijk worden aangezet en voor de jongere aanwezigen waarschijnlijk Gers Pardoel!? Zodra de sfeer er goed inzit, zingt iedereen lekker mee vals zingen mag, als het maar gezellig is! Lukt het zingen niet zo goed? Dan mag de polonaise ook!

Aardrijkskunde: 

Wie kent Volendam niet?! Maar waar ligt het op de kaart?

Spelling: Woorden lijken soms simpel, maar als je als groep letter voor letter moet spellen, is het toch moeilijker dan het lijkt!

Verboden woord of geen ja/nee/uuh:

Veel woorden gebruik je ongemerkt. Met de groep kiezen we een verboden woord en ieder team krijgt vervolgens een vragenvuur van de presentator. Snel antwoorden maar zonder het verboden woord te zeggen!

Roddelronde: Wanneer je een verhaal 3 keer doorvertelt, blijft het verhaal dan hetzelfde of komt er uiteindelijk iets heel anders uit?

Verjaardagspel:

Beantwoord zo snel mogelijk de vraag correct, want alleen dan mag je de bom doorgeven. Gaat de bom af in uw handen, dan verliest jullie team aardig wat punten!

Moeilijke woorden:

Jullie krijgen een onbekend woord met de juiste betekenis. Aan jullie de taak om het anderen team meerdere betekenissen voor te leggen en hen op het verkeerde been te zetten. Want wat betekent het nu echt?

Rijtjes raden:

Hoeveel soapseries die in Nederland langer dan twee jaar hebben gedraaid, kennen jullie? Bied op tegen het andere team en win veel punten!

Schattingsronde:

Het exacte antwoord weet niemand, maar als jullie team het dichtst bij het goede antwoord zit…. dan mag er voor punten gedraaid worden aan het grote rad.

Tijdsindeling

Het programma van uw dag of avond is volledig aan te passen aan uw wensen en de mogelijkheden van de locatie. De duur van het spel is variabel omdat er rondes kunnen worden toegevoegd of weggelaten. Dit uitje is ook ideaal om te combineren met een diner/lunch/buffet en in overleg met de locatie maken we een planning.  Hieronder 2 voorbeelden van mogelijke tijdsindeling van uw uitje!

Los Spel (ca. 2 uur, eventueel voor- of achteraf diner/lunch)

  • Spel (60 minuten)
  • Pauze (15 minuten)
  • Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Als u het spel combineert met diner/lunch, kunnen we het spel tussen de gangen door spelen. De indeling ziet er dan vaak als volgt uit:

  • Speluitleg en eerste ronde (30 minuten)
  • Voorgerecht (15 minuten)
  • Spel (45 minuten)
  • Hoofdgerecht (30 minuten)
  • Spel en prijsuitreiking (45 minuten)
  • Nagerecht (30 minuten)

Speel de ‘Gek op Holland’-Quiz overal waar u wilt!

Dit spel is in alle steden/dorpen in Nederland bij ons te boeken. We komen zelfs bij u thuis of op het bedrijf!

Heeft u dus zelf een leuke locatie op het oog? Of wilt u de kosten van het uitje zo laag mogelijk houden? Dan is uw eigen locatie misschien net zo geschikt als een wat duurder restaurant.

Als u ons belt of mailt, dan kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen en samen met u brainstormen om een perfect passend uitje te bedenken en daar de ideale locatie bij te zoeken.

Samen komen we altijd tot een ideale oplossing!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie