Jongens tegen de Meisjes

 

Jongens tegen de Meisjes


De Quiz Jongens tegen de Meisjes is gebaseerd op het succesvolle tv-format van Chantal Janzen en Tijl Beckand. De strijd der seksen is natuurlijk een leuk uitgangspunt om een hilarische avond tegemoet te gaan. 

Door middel van verschillende rondes, van kennisvragen tot een behendigheidsronde, wordt de  strijd der seksen gestreden tot er een terechte winnaar van de dag benoemd kan worden. De verschillen tussen de jongens en meisjes zijn natuurlijk vaak een leuk discussieonderwerp, die in dit spel een leuke basis vormen om met veel plezier meer over elkaar te leren.

Dit spel leent zich dan ook uitstekend voor teambuilding tijdens bedrijfsuitjes of voor een leuke start van jullie familiedag of vrijgezellenfeest (waar de 2 vrijgezellengroepen het even tegen elkaar opnemen).

Aantal personen

Het is een quiz die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen. In teams van ongeveer 10 personen (uiteraard de mannen tegen de vrouwen) strijden jullie tegen elkaar. Ook als de verdeling mannen/vrouwen niet gelijk is, kan dit spel goed en leuk gespeeld worden, want daar is altijd een ludieke oplossing voor te bedenken. Voor groepen groter dan 100 personen is er een alternatief te bedenken, wat het beste telefonisch besproken kan worden.

Rondes

Het spel zal regelmatig aangepast worden en tijdens uw uitje zal de presentator inschatten welke rondes bij jullie groep passen. Er is dus geen garantie dat alle rondes worden gespeeld, maar bijzondere wensen kunt u natuurlijk altijd aangeven!

Typische mannen- en vrouwenvragen

Met vragen van auto’s tot make-up is deze quizronde ideaal om mee te starten, om zo wat dingen over elkaar te weten te kunnen komen en fanatiek aan het spel te beginnen.

Mannen of Vrouwen?! 
Wie zijn er beter in… De mannen of de vrouwen? Met een wetenschappelijke onderbouwing wordt jullie kennis getest en komen er bijzondere weetjes naar voren over mannen en vrouwen.

Letterspel
Met een letter op je rug en op je buik moeten jullie steeds op de juiste volgorde gaan staan om de woorden te vormen. Deze ronde zorgt altijd voor hilariteit en leuke filmpjes voor later!

Op het matje
Binnen de gestelde tijd mogen er van uw teamleden alleen 2 ellebogen, een neus, 3 voeten en 5 billen de grond raken! Wie zijn er leniger? De mannen of de vrouwen?

Ranken 
Wie van de teamleden heeft de meeste bekeuringen gekregen of de grootste schoenencollectie? Zet de teamleden in de juiste volgorde, verdien punten en leer elkaar meteen beter kennen!

Wie ben ik?!
Welk team weet als eerste wie ze zijn d.m.v. gesloten vragen?!

5 Tegen 5 Waarop zijn vrouwen het meest jaloers bij mannen?! Degene met het beste antwoord mag blijven staan, de tegenstander druipt langzaam af…

Uiteraard zijn dit niet alle rondes, maar zijn dit slechts enkele voorbeelden. Als u zelf rondes wilt toevoegen over het bedrijf, de familie of als u andere onderwerpen aan wilt snijden, dan is dit geen probleem! Het is voor ons altijd de uitdaging om voor u het perfecte leuke uitje te organiseren en het spel persoonlijk te maken.

 

Tijdsindeling

Er is geen verplicht vast programma. De duur en tijdsindeling van uw uitje wordt volledig op maat gemaakt, in overleg met u en de betreffende locatie. Hieronder staan 2 voorbeelden van een tijdsplanning zoals het vaak voorkomt. U kunt het spel spelen met alleen drankjes en een kleine pauze of combineren met een lunch/diner/buffet.

 

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

 

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)
 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie