Pubquiz

 

Pubquiz


 

In heel veel steden is de plaatselijke PubQuiz een bekend fenomeen waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. De PubQuiz als uitje is net iets anders, want deze wordt ook helemaal voor u op maat gemaakt. We hebben vele fotorondes en algemene vragen maar ook thema-vragen, muziekrondes en nog veel meer. 

Hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen is helemaal aan jullie of  we bepalen dit op de dag zelf in overleg met de deelnemers. Vragen over uw bedrijf, familie of vriendengroep kunnen natuurlijk ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een leuk en veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en past echt bij iedereen. Succes is gegarandeerd!

 

Aantal personen

Het spel is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U speelt het spel altijd in teams, variërend van 4-10 personen. Hoe kleiner de teams, deste uitdagender het spel dan ook wordt. Omdat iedereen het spel mee moet kunnen spelen, wordt er ook  altijd rekening gehouden met de samenstelling van uw groep. Zo zijn er dan ook vragen van Nijntje tot Wim Sonneveld. Voor de winnaars is er natuurlijk een leuke kleine prijs!

 

Rondes

Dit spel wordt met grote regelmaat aangepast en tijdens uw uitje zal de presentator, altijd in overleg met u of met de groep, inschatten welke rondes bij jullie groep zullen passen. Het komt dus ook wel eens voor dat niet alle soorten rondes aan bod komen. Wanneer bijvoorbeeld muziekrondes erg goed aanslaan, zullen we er hier dan ook meer van spelen en bijvoorbeeld geen thema-vragenronde spelen. Om u een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden, staan hieronder de mogelijkheden kort omschreven.

Algemene Vragenronde

De vragen in deze rondes zijn erg divers, van geografie tot wetenschapen roddelnieuws.

Thema Vragenronde

Er is een grote keuze uit thema’s, zoals Sinterklaas, carnaval, aardrijkskunde, koningshuis etc.

Fotoronde
De fotorondes zijn bijna altijd allemaal in thema en kunnen gaan over bomen, vlaggen, diersoorten, stripfiguren en allerlei andere onderwerpen.

Muziekronde

De algemene muziekronde is muziek van toen tot nu en altijd moeten titel en artiest geraden worden.

Thema Muziekronde

Net als de thema-vragenronde kan de thema muziekronde over alles gaan, van rondes met liefdesliedjes tot sinterklaasnummers of volksliederen en nog veel meer!

 

Tijdsindeling

De rondes van de quiz duren nooit heel erg lang en zijn daarom bijzonder geschikt om aan te passen aan uw planning/programma. Het kan daarom ook als losse quiz van 2 uur worden gepresenteerd, maar kan ook tussen de gangen van uw diner/lunch tijdens uw uitje worden gespeeld. Hieronder dan ook een voorbeeld van een tijdsplanning voor zowel de losse quiz als voor de combinatie met diner/lunch.

 

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

 

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie