Ranking the Stars

 

Ranking The Stars

De Quiz ‘Ranking the Stars’ is gebaseerd op het bekende en beruchte programma van Paul de Leeuw. Het is een ideaal spel om elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd een leuke dag/avond te hebben! Door een goede mix van verschillende rondes en afwisselende vragen, is dit spel geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als familiedagen etc. We hebben natuurlijk geen panel van 100 mensen die jullie gaan beoordelen, maar jullie gaan elkaar ranken op verschillende manieren tijdens dit uitje.

 

Netjes of “stout”? Alles kan en mag!

De diverse rondes zijn zo opgesteld dat groepen die elkaar heel goed kennen, heel veel plezier beleven aan leuke herinneringen, bijzondere eigenschappen van de andere deelnemers en jullie tegelijk een aantal nieuwe dingen over elkaar leren. De Quiz ‘Ranking the stars’ is zo opgesteld dat de avond zo netjes en zo stout kan worden als jullie zelf willen. Om het spel nog persoonlijker te maken, is er ook de mogelijkheid om verschillende eigen vragen in te dienen om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of andere leuke reden om een feestje te vieren compleet te maken!

Ranking the Stars is te spelen vanaf 8 personen

Dit spel is niet geschikt voor kleine groepen van minder dan 8 personen. Als het om een grote groep gaat (meer dan 100 personen), zal dit spel ook aangepast moeten worden. In teams van maximaal 10 personen gaan jullie elkaar inschatten en staat dit uitje gegarandeerd voor een avond met veel plezier om elkaar en komen er genoeg verhalen naar boven om de komende tijd nog regelmatig over te praten en te lachen met elkaar.

Persoonlijk

Zodra u besluit dit uitje te boeken, zorgen wij ervoor dat u van ons van iedere ronde een voorbeeldvraag toegestuurd krijgt. Als u vragen aanlevert of deze samen bedenkt met ons, dan wordt de ranking-quiz nog persoonlijker en dus een persoonlijk en uniek uitje. Dit is natuurlijk niet verplicht maar wel erg leuk. Ons spel is zo opgezet dat we altijd voldoende vragen hebben en deze zijn op iedereen van toepassing.

 

Rondes

Om u een goed beeld te geven van het spel, staan hieronder een paar van de rondes kort uitgelegd. Dit is overigens geen garantie dat we alle rondes spelen. De presentatoren die we inzetten hebben veel ervaring en zullen inspelen op de behoeften en wensen van jullie groepen tijdens dit uitje. Als iets aanslaat, gaan we langer door met een ronde en als we denken dat een ronde niet zal aanslaan, dan gaan we over naar een andere ronde.

Met hoeveel Mensen?!
Voordat het spel begint, krijgt iedereen een formulier met verschillende vragen waar ze Ja/Nee moeten aankruisen. Later in het spel moet er geraden worden hoeveel mensen ‘Ja’ op een vraag hebben geantwoord.

Verboden Woord of geen Ja/Nee/Uuh

Er zijn heel veel woorden die je vaak ongemerkt gebruikt. De groep kan een woord kiezen als een verboden woord en alle teams krijgen een vragenvuur van de presentator. Je moet wel snel antwoorden, maar zonder het verboden woord te gebruiken!

Roddelronde

Er zijn altijd wel leuke roddels binnen het bedrijf of de familie die we tijdens jullie uitje kunnen gebruiken. Van tevoren schrijven we deze roddel op en laten we deze doorvertellen door 3 personen. Wat blijft er bij persoon 3 over van het volledige en echte verhaal??

Wat zou je doen als?


Per team kiezen we steeds een persoon die naar voren mag komen. Hem/haar leggen we een stelling voor en die persoon noteert wat hij/zij zou doen. De teams moeten vervolgens die persoon goed inschatten.

Verder gaan we natuurlijk écht ranken, mensen op een rijtje zetten, en nog vele andere leuke rondes spelen om elkaar beter te leren kennen.

Tijdsindeling

De indeling van uw dag en/of avond wordt volledig op maat gemaakt. Het spel is te spelen als ‘los’ spel met bijvoorbeeld alleen drankjes of u kunt het combineren met een lunch of diner. Hieronder staan 2 voorbeelden van tijdsplanningen, die we helemaal aan jullie kunnen aanpassen, want ook de lengte van dit spel is variabel en kan aan uw programma en wensen worden aangepast.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste ronde (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)

 

Ranking the Stars speelt u overal waar u wilt!

Met het Ranking The Stars spel leert u elkaar al snel beter kennen. Dit kan in een restaurant of café maar het kan natuurlijk ook op een persoonlijk gekozen locatie. Dit kan bij u op het bedrijf, thuis of in de kantine van de vereniging. Omdat het een vertrouwde plek is, krijgt u misschien wel een veel eerlijker antwoord op de vraag van wiens leven je het beste een soap kan maken, wie het slechtst tegen verandering kan en wie de grootste romanticus is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie