Wie is de Saboteur Stadsspel

 

Wie is de Saboteur Stadsspel

Een van de grootste, leuke en langlopende successen op de Nederlandse televisie is natuurlijk het programma ‘Wie is de Mol?!’. Op basis van dit programma hebben we onze eigen draai gegeven aan een geweldig leuk uitje, waar ook alle leeftijden actief aan mee kunnen doen. Het stadsspel is ideaal om even de benen te strekken, de stad beter te leren kennen of juist op een andere manier naar je eigen stad te kijken. 

Een enthousiaste presentator zal jullie op pad sturen met verschillende  opdrachten waar je flink gesaboteerd kan worden. Natuurlijk zijn er niet alleen opdrachten waar jullie mee op pad gaan, maar moeten jullie je ook 3x op tijd melden bij de presentator (steeds op een andere plek) om ter plaatse speciale opdrachten en spellen uit te kunnen voeren en zo geld te verdienen en de Saboteur op de hielen te zitten.

Dit spel is een dagdeel-vullende activiteit en is ook leuk om te spelen als de deelnemers het tv-programma ‘Wie is de Mol’ niet kennen of er geen fan van  zijn. Achteraf of voorafgaand aan jullie bedrijfsuitje, personeelsfeest of ander uitje kan het ook leuk zijn om een lunch/diner te boeken. Tijdens dit spel kunt u natuurlijk ook wat eten en drinken, maar het advies is om dit niet TE lang te doen, zodat iedereen lekker in het spel blijft zitten en actief verder kan.

 

Aantal personen

Dit Saboteur-stadsspel is te spelen voor groepen vanaf 8 personen. Er is ook geen limiet aan het aantal personen dat het spel mee kan spelen, omdat u dan wordt ingedeeld in teams van maximaal 10 personen. Deze teams strijden tegen elkaar om zo het meeste geld te kunnen verdienen, waarna er natuurlijk 1 winnaar uit de bus komt. Tevens zit in ieder team een Saboteur. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is het spel wellicht wat zwaar, maar hier kunnen altijd passende oplossingen voor worden bedacht!

Steden

Het stadsspel is echt plaatsgebonden en kan niet zomaar overal gespeeld worden. De plaatsen waar het spel nu beschikbaar is, zijn: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Zwolle. Voor de overige plaatsen kan natuurlijk wel een spel gemaakt worden als de interesse groot is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Tijdsindeling

De tijdsduur van het spel kan aangepast worden aan uw wensen, maar is over het algemeen tussen de 3 en 3,5 uur. Een pauze is niet inbegrepen, maar als jullie op pad zijn met opdrachten tussen de meeting points door, kan er natuurlijk altijd wel even rustig aan worden gedaan.


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie