Wie is de Saboteur Tafelspel

 

Wie is de Saboteur: Tafelspel

Gebaseerd op het leuke en bekkende programma ‘Wie is de Mol?!’ is er ook een uitje waarmee u zelf kunt beleven hoe het is om een Saboteur in jullie groep te hebben. Door middel van verschillende leuke spellen aan de tafel moet uw team zoveel mogelijk geld zien te verdienen. Er is namelijk maar 1 team dat kan winnen. 

In alle teams zit een Saboteur, die hetzelfde doel heeft als de Mol op televisie: proberen niet op te vallen en toch de pot op slinkse wijze zo leeg mogelijk zien te houden/krijgen. Lukt het jullie om fanatiek het spel te spelen en tegelijkertijd uw collega’s/vrienden/familie in de gaten te houden en de Saboteur te ontmaskeren?!

Aantal personen

Dit Saboteurspel aan tafel is het leukst om te spelen in teams van maximaal 10 personen. In alle teams wordt een Saboteur bepaald door de presentator en deze zal natuurlijk, net als de Mol in ‘Wie is de Mol?!’ proberen om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. Omdat het spel in meerdere teams gespeeld kan worden, moet niet alleen gezocht worden naar de Saboteur in de groep, maar is er ook een competitie tussen de teams om het meeste geld te verzamelen en als team te winnen!

Tijdsindeling

De planning van de dag/avond is volledig aan te passen op uw wensen en de mogelijkheden van de locatie. De duur van het spel is ook variabel en er kunnen rondes worden toegevoegd of overgeslagen. Het uitje kan goed gecombineerd worden met een lunch/diner/buffet. In overleg met de locatie maken we dan een tijdsplanning van de avond. Overigens adviseren we meestal om voor dit spel niet te veel tijd tussen de spelrondes te plannen. Dit omdat de deelnemers fanatieker bezig zijn met het vinden van de Saboteur als er niet steeds een dinergang tussendoor zit. Een mooie combinatie is altijd een uur spel, voorgerecht en dan weer een uur spel, waarna hoofdgerecht en nagerecht op elkaar aansluiten. Hieronder een simpel voorbeeld van de indeling van een los spel en dat van een spel gecombineerd met diner.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)


 
Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie